Over

Laat mij mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Lotte Voesten. Ik ben opgeleid tot brood- en banketbakker en heb daarbij de ondernemersopleiding voor de bakkerij gevolgd. Vanaf dat ik begonnen ben met werken, heb ik altijd in de voedselbranche gewerkt bij voornamelijk horecabedrijven en bakkerijen. Heerlijk eten en alles wat met voedsel te maken heeft is iets waar ik dol op ben.

Maar wat is het dat ik voor u kan betekenen? Ik wil lasten wegnemen, zoeken naar oplossingen en helpen projecten die al weken, maanden of zelfs al jaren liggen op te starten of af te ronden. Dus heeft u ook het gevoel te weinig tijd te hebben om aan bepaalde projecten toe te komen? Of weet u gewoon niet waar u moet beginnen?

Bij Voesten Food Advice kunt een op maat gemaakte aanpak verwachten. Geen enkel bedrijf is hetzelfde en datzelfde geldt ook voor een opdracht. Of u nu snel een oplossing wilt, of dit over een langere periode wilt uitspreiden. Alles is mogelijk. Graag verwijs ik u naar de Diensten pagina waar u meer kunt vinden over welke diensten ik aanbied.

Voor een aantal bakkerijen ben ik al bezig geweest met het opzetten van de etikettering van hun producten. Hierbij heb ik veel met het programma Bake-it van Marti-Orbak Software gewerkt. Voor dit proces heb ik een stappenplan geschreven waarin kort beschreven staat waar op gelet moet worden en in welke volgorde het invoeren van recepten het gemakkelijkst kan gaan.

Download stappenplan

Probeer het uit! Wellicht dat het u verder kan helpen. Maakt u gebruik van een ander softwaresysteem? Geen probleem. De basis van het proces blijft hetzelfde. En mocht het niet lukken, neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag op weg.

Neem contact op

Voesten Food Advice
Molièrelaan 136
5924 AN Venlo-Blerick

info@voestenfoodadvice.nl
+31 (0)6 12 44 13 19

KVK 64461637
NL08RABO0307034399

Over

Voesten Food Advice specialiseert zich in het ondersteunen en adviseren van bedrijven binnen de foodsector waarbij het werkgebied zich binnen heel Nederland bevindt. Het ontzorgen van mensen en bedrijven staat bij mij op nummer 1. Met het overnemen van vervelende en tijdrovende klussen, zorg ik ervoor dat u meer tijd overhoudt.

Nieuwsbrief

© 2015-2018 - Voesten Food Advice